Marvel onthult dat er een zevende 'Infinity Stone' bestaat

De 'black stone' maakt zijn entree in de comics

Boaz Vermeulen 2 december 2022 15:50 in Algemeen
Marvel is druk bezig met het uitbreiden van het MCU. Waar Black Panther: Wakanda Forever het einde van fase 4 betekende, gaan we gelijk door naar fase 5 met Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Toch is het MCU niet het enige project waar marvel in blijft uitbreiden. Met de comics zijn ze ook druk bezig en hebben ze recent een nieuwe infinity stone bekendgemaakt.

Met Thor #29 in aantocht heeft marvel een nieuwe infinity stone bekendgemaakt, de 'black stone'. In de zoektocht naar zijn verloren zus komt Thor erachter dat alles wat er aan de hand is, te maken heeft met de black stone. Die hij zag in een visioen van zijn dood.

Marvel had al gehint naar een nog sterkere Thanos met een extra infinity steen. In het visioen zag Thor dat hij zou sterven door Thanos en zijn leger. Met Thor #29 op komst lijkt het erop dat dit visioen op het punt staat om te beginnen.

Thor zoekt hulp bij een nieuw personage
Om meer te weten te komen over de verdwijning van zijn zus zal Thor op zoek gaan naar een geheime plek in Asgard die Odin nooit heeft vertelt. Om antwoorden over deze plek te vinden zal Thor op zoek gaan naar Runa, een van de negen oorspronkelijke valkyries. Zij heeft eerder in het rijk vast gezeten en heeft daarom een soort connectie met Asgard.

Over de steen is verder nog niet heel veel duidelijk. Wel heeft Marvel in een voorstukje voor de comic laten zien dat Odin een belangrijke rol heeft in de creatie van de steen. Thor #29 zal vanaf woensdag te kopen zijn.

NieuwsFilm