Deel 2: dit zijn de meest gepauzeerde filmfragmenten van 2010 t/m 2020!

Ken jij ze allemaal?

Wouter Drummen 3 december 2022 06:47 in Algemeen
Filmmakers verstoppen wel vaker echt iets heel subtiel in de film. Soms heb je niet eens door wat je nu precies ziet of wat er in beeld komt, waardoor je even terugspoelt en het beeld pauzeert (toch best wel handig om nog een Dvd-speler te hebben). Hieronder is deel 2 (deel 1 is hier te lezen) van de meest gepauzeerde filmomenten van 2010 t/m 2020!

6 : 6 Underground
Ryan Reynolds weet als geen ander hoe je een project moet promoten en dat is niet anders voor de Netflix-blockbuster 6 Underground. Bekijk hieronder een filmpje dat hij postte op zijn Instagram-pagina.Grappig genoeg zit deze scene ook in de film en zien we Reynolds dus op de achtergrond, die zo zijn eigen film 'photobombed'. Bekijk het veel gepauzeerde moment hieronder.7: Avengers: Endgame
Deze indrukwekkende Marvel-blockbuster zit bomvol actiescenes en superhelden, waardoor je wel redelijk snel iets over het hoofd zou kunnen zien. Misschien weet je dus niet eens dat Howard the Duck ook in de film zit!

Dé scene van de film is toch wel het 'Avengers: assemble!' moment van Steve Rogers/Captain America, wanneer talloze superhelden bij elkaar komen om het op te nemen tegen Thanos en zijn leger. Howard the Duck is lastig te spotten, maar de kleine superheld zit er toch echt in. Zie jij hem?8: Furious 7
Han is zonder twijfel een van de geliefdste personages in de Fast and Furious-franchise. Hij dook voor de eerste keer op in Tokyo Drift, lijkt om het leven te komen in Fast and Furious 6 maar keert toch weer terug.

In het zevende deel lijkt het er echter op dat we achter zijn echte naam komen. Het kan zijn dat je dit gemist hebt, maar we krijgen kort in beeld de naam Han Seoul-Oh te zien tijdens de onderstaande scène. Dit is een leuke knipoog naar de iconische Han Solo, beide 'charmante criminelen' met bijna identieke namen. Regisseur Justin Lin liet wel weten dat het gaat om een valse naam, maar het is alsnog een leuk moment.9: Suicide Squad
In het DCEU zitten behoorlijk veel 'Easter Eggs' verstopt. Zo zien we in de film Robins kostuum met de graffiti tekst: "Ha Ha Ha. The joke's on you, Batman". Robin lijkt dan ook vermoord te zijn door Joker, maar hij had wel een handlanger.

Margot Robbie mag dan wel zeer geliefd zijn als Harley Quinn, we moeten niet vergeten dat zij wel een schurk is. Op het moment dat zij wordt geïntroduceerd in de film, zien we snel de tekst voorbij komen 'accomplice to the murder of Robin', zoals dat hieronder te zien is. Wel goed opletten, want het komt razendsnel voorbij!10: Deadpool 2
Opnieuw weet Ryan Reynolds met een andere blockbuster de top 10 lijst e te halen, al gaat het hier wel voornamelijk om een andere acteur, namelijk Brad Pitt.

Deadpool stelt een team samen, genaamd X Force. The Vanisher maakt deel uit van deze groep, maar aangezien hij onzichtbaar is weet je natuurlijk niet om wie hem speelt. De superheld komt echter zeer ongelukkig aan zijn einde en dan zien we toch dat het gaat om een van de grootste namen in Hollywood!Recentelijk verscheen ook nog een lijst met de meest gepauzeerde filmfragmenten aller tijden. Heb je deze gemist? Geen zorgen: deel 1 staat hier en deel 2 hier!

NieuwsFilm