Deel 1: dit zijn de meest gepauzeerde filmfragmenten aller tijden!

Deel 1: dit zijn de meest gepauzeerde filmfragmenten aller tijden!

Ken jij ze allemaal?

Filmmakers verstoppen wel vaker echt iets heel subtiel in de film. Soms heb je niet eens door wat je nu precies ziet of wat er in beeld komt, waardoor je even terugspoelt en het beeld pauzeert (toch best wel handig om nog een Dvd-speler te hebben). Hieronder zie je de meest gepauzeerde filmomenten aller tijden!

1: Teen Wolf
Niet iedereen hier zal Teen Wolf kennen, maar het is wel een heuse filmklassieker. De film uit 1985 bevat een merkwaardige scène op het einde, wanneer Scott Howard de basketbalwedstrijd wint. Op een gegeven moment krijgen we het publiek te zien, maar als je goed oplet valt je misschien iets vreemds op...

Een van de toeschouwers lijkt het namelijk iets té goed naar zijn zin te hebben, aangezien zijn broek half uit is. Zijn gulp staat namelijk ver open. De reden hiervoor is onbekend, al lijkt het te gaan om een ongelukje. Het gebeurd op een onverwacht moment en juist voor deze reden moesten de nodige kijkers deze scène even opnieuw bekijken.



2: The Lion King
Deze animatieklassieker kent natuurlijk wel iedereen. The Lion King is een van Disney's bekendste en geliefdste films, maar is je de onderstaande scène ook al eens eerder opgevallen?

Natuurlijk gaat het natuurlijk om een film voor kinderen, maar een scène is misschien toch iets meer voor volwassenen. Op een gegeven moment kijkt Simba naar de sterrenhemel, wanneer hij in contact komt met zijn overleden vader. Toch lijkt er iets in de sterren geschreven dat niet echt kindvriendelijk is... Pure toeval of toch iets meer dan dat?



3: Star Wars: The Phantom Menace
Een andere mega-blockbuster op de lijst. Het is misschien niet ieders favoriete Star Wars-film, er zit wel een moment in waar iedereen om kan lachen, al moet je wel goed opletten om het mee te krijgen.

Op een gegeven moment duikt namelijk niemand minder dan de iconische E.T. met een paar van zijn vrienden op. Dit 'Easter Egg' werd toegevoegd door niemand minder dan George Lucas zelf, die goed bevriend is met Steven Spielberg, de maker en regisseur van E.T.



4: Star Wars: A New Hope
Wederom zit een van de meest gepauzeerde momenten aller tijden in een Star Wars-film, maar deze keer gaat het om A New Hope. Misschien ken je de scène in kwestie al, want het is inmiddels aardig bekend geworden.

Het gaat om de inmiddels beroemde Stormtrooper, die door een gang rent en zijn hoofd stoot tegen een balk. Dit was echter niet gepland, maar het werd zó bekend dat Lucas hier zelfs geluid aan toevoegde toen de DVD werd uitgebracht. Het is inmiddels zelfs een van de bekendste scènes in de gehele franchise.



5: Tron
De eerste Tron-film zit echt vol met 'Easter Eggs'. Hij is inmiddels dan ook wel uitgegroeid tot een cultfilm, maar er zit een moment in waar fans echt helemaal van weg zijn.

Pac-Man zit namelijk ook in de film, al moet je wel je ogen goed openhouden en niet knipperen op het moment dat het bekende game-personage voorbij komt, want de scène in kwestie duurt niet al te lang!



NieuwsFilm

meest populair