Zonder make-up ziet Kate Hudson er heel anders uit

Zonder make-up ziet Kate Hudson er heel anders uit

Maar wel zo menselijk!

Zonder make-up ziet Kate Hudson er heel anders uit en het mooie is, dat de ster dat ook helemaal prima vindt. Haar 'no make up look' deelt zij bij Vogue in het filmpje hieronder. Ook geeft de actrice uit Glass Onion A Knives Out Mystery haar tips over wellness, skincare en make-up.

Waar de actrice Kate Hudson uit de murder-mystery films er zo glamoureus uit kan zien, zo bleekjes oogt zij zonder een spoor make-up. Gelukkig maar, want dat maakt haar wel zo menselijk. Het verschil voor en na make-up is trouwens erg groot.

Geen strakke routine
Kate Hudson oogt moe en wat blauw, maar dat kan aan de belichting liggen. Haar enorme ringen en nagels springen in het oog en maken haar verhaal levendig. Kate Hudson vertelt dat zij geen strakke routine heeft en soms haar gezicht niet reinigt voor het slapen gaan.

Ook wisselt zij vaak in haar planning, maar houdt zich wel altijd aan slaap, hydratatie en supplementen voor betere haren, nagels en huid. Daarnaast mediteert zij elke dag, meestal tijdens een gezichtsmasker.

Huidverzorging
Kate Hudson loopt haar huidverzorging door tot en met haar make-up. Het resultaat is waanzinnig. De artieste gebruikt graag haar eigen natuurlijke verzorgingsproducten, die zij bij de merken Inbloom en Juice Beauty heeft lopen. Andere merken die zij laat zien zijn Laneige, RMS Beauty en African Botanics.

De hele routine staat in het artikel van Vogue hier. De video van Vogue staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair