Rolf Wouters na 2 afleveringen van de buis

Het nieuwe programma op de AVRO van Rolf Wouters 'Royal Rolf' is na twee afleveringen reeds van de buis gehaald, dat besloot de net-manager van Nederland 1 en de directie van de AVRO. Reden tot deze actie was de ontevredenheid bij de AVRO over het programma. Wouters had de opdracht gekregen om een amusementsprogramma te maken, maar de AVRO vond het verreweg van amusant, want het had teveel inhoud.

Na de eerste twee afleveringen vielen de kijkcijfers dusdanig tegen dat de AVRO de overige afleveringen heeft bekeken en heeft de conclusie getrokken dat deze ook niet goed waren. Omdat de afleveringen pas op de dag van uitzending gemonteerd waren, moesten ze wel worden uitgezonden.

Het programma 'Royal Rolf' zal niet volledig verdwijnen, maar zal een heuze metamorfose ondergaan. Het programma zal afstappen van een hoog amusement-gehalte en zal worden omgetoverd tot een informatief programma met inhoud; "Het was namelijk makkelijker om het programma serieuzer te maken dan amusanter."

Het nieuwe 'Royal Rolf' zal vanaf 13 juli te bewonderen zijn op Nederland 1, waarin Rolf Wouters in de overige tien aflevering een bezoek brengt aan bijzondere leden van beroemde adellijke families.



NieuwsFilm

meest populair