Algemeen

Setbeelden Hulk 2

door FilmTotaal op 17.09.2007 om 14:00 in Algemeen
Edward Norton lijkt in de hoedanigheid van de nieuwe Hulk in The Incredible Hulk flink met auto's te gaan gooien, getuige de setfoto's die hier zijn verschenen. De door Louis Leterrier (The Transporter, Unleashed) geregisseerde film wordt in juli 2008 verwacht.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dukat

Avatar

Ben benieuwd of deze CGI-Hulk wat minder Playstationachtig uit zal zien dan de vorige (wat was die triest slecht gemaakt). Kunnen ze niet Weta (bekend van LotR) inhuren? Die is heel erg goed met CGI.

tukkerstein

Avatar

Weta is ook behoorlijk goed ja, maar daar bij LOTR vond ik vooral de CGI van de veldslagen mooi, Gollum vond ik er niet beter uit zien dan Hulk in de vorige film. Een vliegend "persoon" is nu eenmaal erg moeilijk om er realistisch uit te laten zien, maar de scène waarin Hulk door honden aangevallen wordt zag er echt prima uit naar mijn mening.

Even terug op deze film, het zou nog best eens wat kunnen worden, ik ga er zeker voor naar de bioscoop!

WiXX

Avatar

Industrial Light and Magic vind ik anders nog steeds de beste special effects afleveren van Hollywood.

Deweb

Avatar

Mijn voorkeur gaat toch meer uit naar het Wellywoodse WETA. Dat is, erkent door Lucas himself, eigenlijk de ILM van onze tijd. En na King Kong en Lotr ben ik het daar helemaal mee eens. Die mensen zijn gewoon revolutionair!

tukkerstein

Avatar

ILM heeft eigenlijk zo ongeveer de basis voor CGI in Hollywoodfilms gelegd, denk aan The Abyss en Terminator 2. Tegenwoordig zijn er veel vergelijkbare bedrijven, Sony heeft ook nog zo'n divisie en die zijn ook erg goed in CGI (Spider-Man enzo), Weta was idd erg goed in LOTR en King Kong.

master3d

Avatar

Niemand PotC gezien waarin die characters van de flying dutchmen echt geweldig waren neergezet? Voor mij nog steeds ILM;) Hulk 1 vond ik vet gedaanSmiley face lekker apart. niets mis met de CG (behalve het eind) ben benieuwd naar de nieuwe

Dukat

Avatar

Misschien komt mijn eerste post (zie hierboven) over deze film wat hard aan, maar als echte Hulk-fan wil ik deze film wel in de bioscoop zien. By the way, dat mag ook wel, aangezien ik ook bijna alle Hulk-comics die in het Nederlands zijn verschenen heb. Die zijn ook 20-30 jaar oud :E

Chrischzz

Avatar

Stiekum ben ik ook wel benieuwd naar deze film.. De "eerste" Hulk was qua verhaal / drama erg goed. Helaas waren inderdaad de effecten en actie minder. Maar het was ook de bedoeling om Hulk een comic-achtige uitstraling te geven..

Ik hoop dat ze met deze film die balans van drama en actie iets beter weten te verdelen.. En inmiddels zijn we 4 jaar verder dus is de CGI vast beter ( Zie TF )..

NieuwsFilm

meest populair