Gehele cast en bezeten spookvrouw op creepy foto 'Evil Dead Rise'

Volgend jaar april kunnen we weer griezelen...

Arjen Rooseboom 3 december 2022 10:15 in Algemeen
Tijdens Halloween ging schrijver/regisseur Lee Cronin naar sociale media om ons een eerste blik te geven op een Deadite uit het aanstaande Evil Dead Rise welke hij regisseert.

Nu heeft de producent van de film, Bruce Campbell, een afbeelding gedeeld van de familie die centraal staat in het verhaal, en je kunt die afbeelding uiteraard hieronder bekijken:


Het verhaal zelf luidt als volgt: Een vermoeide Beth brengt een te laat bezoek aan haar oudere zus Ellie, die in haar eentje drie kinderen grootbrengt in een benauwd appartement in Los Angeles.

De hereniging van de zussen wordt afgebroken door de ontdekking van een mysterieus boek welke aanleiding geeft tot het ontwaken van vleesetende demonen en iedereen in een oerstrijd stort om te overleven.

Bloed, bloed en nog eens bloed
Campbell komt zelf niet voor in de film, aangezien hij formeel is gestopt met het spelen van de rol van franchiseheld Ash, maar hij produceerde wel samen met bedenker Sam Raimi.

Evil Dead Rise was oorspronkelijk bedoeld om te worden uitgebracht via streaming op HBO Max, maar na zeer positief ontvangen testvertoningen verschijnt hij in april alsnog op het witte doek.NieuwsFilm