Boze 'Indiana Jones 5'-regisseur: Nee, Harrison Ford wordt NIET "vervangen"!

Boze 'Indiana Jones 5'-regisseur: Nee, Harrison Ford wordt NIET "vervangen"!

James Mangold is de geruchten helemaal zat...

Harrison Ford heeft vrij duidelijk gemaakt dat het aanstaande Indiana Jones and the Dial of Destiny zijn laatste optreden als de avontuurlijke archeoloog wordt. En gezien zijn leeftijd (80) heeft hij ook niet veel keuze.

Hierdoor vragen de fans zich af wat de toekomst voor de franchise in petto heeft. Nadat eerder valse geruchten opdoken over mislukte testscreenings, gaan er nu opnieuw berichten rond dat Phoebe Waller-Bridge de hoed en zweep van het personage overneemt.

Wederom heeft schrijver en regisseur James Mangold van zich laten horen op social media om deze speculaties de kop in te drukken die beweren dat ieders geliefde held wordt "vervangen" door een vrouw.

Vanaf eind juni 2023 in de bioscoop
Mangold: "Nog een laatste keer. Niemand neemt iets over of vervangt Indy, noch wordt hij uitgewist door een of andere truc. Dat is nooit het idee geweest, niet in een cut of script. Maar trollen zullen nou eenmaal trollen, zo krijgen ze hun clicks".

Hij concludeerde tot slot: "Het verschil tussen trollende a*holes en alle anderen is dat ze proberen jouw gevoelens over diverse films en cultuuroorlogspolitiek weg te nemen. Ze duwen controversiële gissingen door je strot alsof ze afkomstig zijn van 'bronnen'. Laat het los".



NieuwsFilm

meest populair