Guy Ritchie vraagt omstreden Will Smith gewoon weer terug voor 'Aladdin 2'

Een betere Genie bestaat er voor hem niet...

Arjen Rooseboom 3 december 2022 11:45 in Algemeen
Toen Aladdin in 2019 de zoveelste miljardenhit werd voor Disney in hun poging zoveel mogelijk animatiefilms naar live-action te vertalen, werd het vervolg al snel besteld.

Van regisseur Guy Ritchie wordt verwacht dat hij terugkeert in de regiestoel, evenals Mena Massoud en Naomi Scott in hun rollen als Aladdin en prinses Jasmine.

Ritchie vertelt nu tegen 'The Hollywood Reporter' over zijn werkervaring met Will Smith en verklaart dat hij de enigszins besmette acteur absoluut wil terughalen als de Geest voor het vervolg:

"Ik heb nog nooit een mooiere man ontmoet en werken met hem was een van de mooiste, geweldige ervaringen die ik ooit heb gehad. Ik heb nooit iets anders gezien dan de volleerde, vrijgevige heer. Ik zou er geen probleem mee hebben om hem weer ergens in te casten, want zoals ik al zei, hij is gewoon de perfecte gentleman".

Nog geen releasedatum aangekondigd voor 'Aladdin 2'
Ooit beschouwd als een van Hollywood's grootste box office A-sterren, werd de publieke opinie over Smith negatief nadat hij komiek Chris Rock sloeg tijdens de 94e Academy Awards afgelopen maart.NieuwsFilm