Diane Keaton heeft een zwaar persmoment met Jack Nicholson

Iedereen wil iets van je

Vera 3 december 2022 13:39 in Celebrity
Heb jij ook ergens meer dan genoeg van? vraagt de nu 76-jarige Diane Keaton op haar Instagram. Zij deelt een zwaar persmomentje met Jack Nicholson hieronder. Het filmpje is waarschijnlijk rond de promotie van hun film Something's gotta give uit 2003 opgenomen.

Diane Keaton zit voor een microfoon in een zaal vol journalisten die allemaal iets van hen willen. Zij zegt oprecht: "Ik ben zo moe, dat ik denk dat ik gek word."

Hartverwarmend
De reactie van Jack Nicholson op haar overprikkeling is hartverwarmend. Hij maakt een begripvol grapje richting de zaal en haar en vraagt, terwijl hij een arm op haar hand legt: "Wil je naar huis?"

Diane Keaton zit tussen lachen en huilen in. Aan haar houding en gebaren zie je dat zij ongemakkelijk is. Met moeite legt zij uit: "Het is dat jullie een stel vreemde vragen stellen en ik die nog moet beantwoorden ook. Ik ben al dat gepraat van iedereen tegelijk in de zaal niet meer gewend."Herkenbaar
Het is heel herkenbaar voor mensen die steeds op aan moeten staan in een omgeving met veel ruis en beweging. Bij de reacties staan dan ook berichten van mensen die haar helemaal begrijpen. "Ja," roept Jennifer Aniston.

Het Instagram-account van Diane Keaton straalt een en al plezier uit voor het leven, precies zoals zij zelf in het leven staat. Zij krijgt er veel complimenten voor van andere sterren, die haar berichten een verademing vinden.

Komedie
Nancy Meyers die de film regisseerde, reageert met: "Ik begrijp jou. Ik wou dat ik er geweest was voor je." Zij zette onderstaand bericht een paar dagen eerder online, waarop Diane Keaton waarschijnlijk het filmpje vond in haar archief.

De film uit 2003 werd goed ontvangen met verschillende nominaties en prijzen. Jack Nicholson speelt een 60-plusser met een voorliefde voor jongere vrouwen. Na een hartaanval wordt de rokkenjager verliefd op de moeder van zijn jonge vriendin. Jack Nicholson was destijds 65 en Diane Keaton 56 jaar. Misschien een kijktip voor de feestdagen.NieuwsFilm