Batman, Supergirl en Barry Allen in actie op promo 'The Flash'

Batman, Supergirl en Barry Allen in actie op promo 'The Flash'

De Scarlet Speedster is niet alleen...

Volgend jaar juni racet DC's The Flash de wereldwijde bioscoopzalen binnen om zowel de toekomst als het verleden te gaan redden.

In nieuw promotiemateriaal, welke onthuld werd tijden de CCXP, voegen Michael Keatons Batman en Sasha Calle's Supergirl zich bij de Scarlet Speedster van (voorlopig nog steeds bevestigde) Ezra Miller.

Bekijk de afbeelding
De eerste afbeelding biedt een blik op een nieuw kostuumontwerp, waarin de silhouetten van Batman en Supergirl worden getoond in de omtrek, vergezeld door de slogan "saving the future and past".

De tweede afbeelding van het logo bevat de beschrijving "twee idiote kinderen, een gepensioneerde burgerwacht en een half opgeladen buitenaards wezen op zonne-energie". Dit zijn duidelijke verwijzingen naar de twee versies van Barry Allen, Bruce Wayne en Supermans nichtje.

Ontwikkelingshel
The Flash stopte de productie in oktober 2021 na jaren van ontwikkeling, herschrijvingen en aanhoudende controverses rondom Miller.

Naar verluidt heeft de film het echter goed gedaan bij testpubliek, beter dan andere DCEU-titels. Volgens de laatste berichten is zelfs het vervolg al geschreven, maar desondanks lijkt dit wel het eindstation voor Miller.



NieuwsFilm

meest populair