Zoe Saldana: "Soms voelt Marvel echt aan als een cult"

Zoe Saldana: "Soms voelt Marvel echt aan als een cult"

Het is niet altijd even leuk.

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Zoe Saldana. De bekende actrice wil namelijk minder in blockbusters spelen en eens iets anders uitproberen. Nu laat ze zich opnieuw dubieus uit over Marvel.

Saldana heeft altijd al gespeeld in grote franchises. Zo dook ze al op jonge leeftijd op in Pirates of the Caribbean (al was dit allesbehalve leuk), maar ook in Star Trek, Avatar en de nodige Marvel-films. Vooral bij laatstgenoemde gelden hele strenge regels.

Een cult
Zo zegt de actrice, die superheldin Gamora als sinds 2014 speelt in het MCU: "Wanneer je voor Marvel werkt voelt het aan alsof je in een cult zit. Je denk dan echt: "Wat gebeurt hier allemaal? Ik ben volledig groen geschilderd dus we zullen wel iets gaan opnemen, maar wat precies?" Er zijn dan ook voordelen en nadelen".

Saldana vervolgt: "Het voordeel is dat je pas op het allerlaatste moment achter het script en het einde komt. Je kan zo dus niks verklappen, waardoor fans ook echt in zijn voor een grote verassing wanneer ze de film gaan bekijken".

Nadeel
Alleen maar leuk is het echter niet. Saldana gaat verder: "Een nadeel is dat je een acteur bent. Je weet dus niet wat er gaat gebeuren, je weet niet wat je krijgt te doen, wat je gaat zeggen, waar het verhaal naartoe gaat. Soms is dat wel lastig en enerverend".

Het is onduidelijk hoelang het Marvel-avontuur van Saldana nog precies zal duren, al zou het kunnen dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 haar laatste film zal zijn. Hier verscheen recentelijk nog de trailer van. Deze is hieronder te zien.



NieuwsFilm

meest populair