De volgende Marvel-film komt met grotere dreiging dan Thanos

De volgende Marvel-film komt met grotere dreiging dan Thanos

'Hij die overblijft' keert in variant weer terug

Hoewel fase 4 in het MCU redelijk rustig werd afgesloten, lijkt fase 5 gelijk serieus te beginnen. Regisseur Peyton Reed geeft aan dat in Ant-Man and the Wasp: Quantumania een schurk speelt die nog gevaarlijker schijnt te zijn dan Thanos.

De vraag is natuurlijk hoe je een schurk, die in één vingerknip de helft van het universum laat verdwijnen, overtreft. Heel simpel, een schurk die aast op het beheren van tijd. Een behoorlijke opgave dus voor Ant-Man. Hier heeft Reed nog wat te zeggen op de CCXP 2022 in Brazilië:

"We willen fase 5 gelijk groot beginnen. We brengen Ant-Man naar de gekste plekken en laten hem kennis maken met de grootste schurk die het MCU heeft gekend, inclusief Thanos. Dit wordt het grootste avontuur voor Paul Rudd tot nu toe."

'Hij die overblijft' keert terug
Het gaat over de schurk Kang the Conqueror. Waar deze naam nog niet heel bekend is, kunnen de meeste hem kennen als 'hij die overblijft' in de serie Loki.

Toch zijn ze niet hetzelfde, hij die overblijft is namelijk een variant van Kang in het multiversum. Hier heeft Reed ook nog wat op te zeggen:

"Kang the Conqueror is een heel ander personage als hij die overblijft. Het zijn alleen varianten van elkaar. Kang is een personage dat de macht heeft over tijd, maar tegelijkertijd ook zijn energie spaart. Hij is een enorm gevaarlijk persoon om tegen je te krijgen, en daar gaat Ant-Man achter komen."

Kang zal dan ook nog vaker te zien zijn in het MCU. Het is namelijk al bekendgemaakt dat hij de schurk zal zijn in Avengers: The Kang Dynasty die in 2025 zal uitkomen.

Ant-man and the Wasp: Quantumania zal vanaf 15 februari 2023 te zien zijn.




NieuwsFilm

meest populair