Fran Drescher uit 'The Nanny' gespot met voormalig 'James Bond' Timothy Dalton

Fran Drescher uit 'The Nanny' gespot met voormalig 'James Bond' Timothy Dalton

Ze hebben de leukste afterparty bij '1923'

Fran Drescher, die jarenlang The Nanny speelde in de gelijknamige serie, werd gespot met voormalig James Bond ster Timothy Dalton op de première van de nieuwe westernserie 1923 bij streamingdienst Paramount+.

De afterparty ging op z'n 'The Nanny's', zoals de foto's op haar Instagram hieronder laten zien. De knappe 65-jarige was passend gekleed als cowgirl en liet zich rustig fotograferen - tot zij Timothy Dalton zag en zich aan hem vastklampte.

Lekker overdreven
Fran, de alternatieve nanny, poseerde seizoenen lang heel overdreven voor de camera met elke tegenspeler - en nu is dat normaal. De voormalige James Bond-ster liet het goedmoedig toe. De 76-jarige Timothy Dalton speelt een van de slechteriken in de westernserie, die aansluit op de hitserie Yellowstone.

De serie 1923 draait rond een familie in het wilde westen, aan het begin van de 20ste eeuw met de grote depressie. De twee hoofdpersonages uit de serie, Dame Helen Mirren en Harrison Ford, straalden op de avond.

Ook Brandon Sklenar en Darren Mann zijn gecast. Fran vertelde, dat het een leuke afterparty was. Meer informatie staat in het artikel van Variety hier. Meer foto's van de avond staan bij Metro UK hier.



NieuwsFilm

meest populair