Amerikaanse Netflix-kijkers smullen van nieuwste Brad Pitt-film 'Bullet Train'

Amerikaanse Netflix-kijkers smullen van nieuwste Brad Pitt-film 'Bullet Train'

Netflix geeft de film 'een tweede leven'!

Brad Pitt is al decennia lang een grote naam in Hollywood en zijn films blijven goed scoren. Dat valt ook te zien aan Bullet Train. De actieknaller is nu op Netflix te zien in de Verenigde Staten en de abonnees smullen ervan!

De film werd gemaakt door David Leitch. Hij wist de laatste jaren hoge ogen te gooien met films als John Wick, Atomic Blonde en Deadpool 2, dus het is niet zo heel gek dat de nodige fans uitkeken naar zijn nieuwe Bullet Train.

Ontvangst
De box-office was behoorlijk indrukwekkend. Bullet Train bracht bijna 240 miljoen dollar tegenover een budget van bijna 90 miljoen dollar. Zeker niet slecht, al helemaal wanneer je erbij nagaat dat de actiefilm niet deel van een franchise uitmaakt.

Hoewel Bullet Train een film is van studio Sony, mag Netflix de film laten zien op hun streamingdienst vanwege een recente deal tussen de twee giganten. Zie hieronder een aankondiging.


Nederland
Helaas gaat het hier (op dit moment) enkel en alleen over Amerika. Het is onduidelijk wanneer de film op de Nederlandse Netflix te zien zal zijn, maar vanwege het grote succes dat Bullet Train nu kent in de Verenigde Staten is het toch wel te verwachten dat deze ook uitkomt in ons kikkerlandje. Vaak is dat een of twee maanden na de release in de VS.

Hieronder een hoop positieve reacties op de film:






Bekijk de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair