Dit probleem met de 'Star Wars'-flop 'Solo' achtervolgt de schrijver nog steeds

Dit probleem met de 'Star Wars'-flop 'Solo' achtervolgt de schrijver nog steeds

Schrijver Jonathan Kasdan werd helemaal gek van dit probleem.

Schrijver Jonathan Kasdan is momenteel bezig met de promotie van zijn nieuwe vervolgserie op Willow, maar in een interview met The Hollywood Reporter vertelde de schrijver nog wat over zijn vorige samenwerking met Lucasfilm, namelijk Solo: A Star Wars Story, en dan met name zijn grote probleem met de film.

Qi'ra
The Hollywood Reporter legde de theorie dat Qi'ra (Emilia Clarke) in de loop van de film informatie uitlekte om haarzelf te bevrijden van de criminele organisatie Crimson Dawn en leider Dryden Vos (Paul Bettany) voor aan Kasdan.

Hij reageerde als volgt: "Het is een heel goede theorie. Het was niet wat we precies dachten, maar ik zal je het grootste probleem vertellen dat me altijd heeft achtervolgd over Solo. Ik ga nu de nachtmerrie van de schrijver onthullen."

"Als Dryden Vos zo bezorgd is over het ontmaskeren van zijn bende in de [Kessel] overval, waarom stuurt hij dan zijn meest vertrouwde hulp [Qi'ra] om het meest zichtbare lid te zijn van het team dat het coaxium steelt?"

Het lijkt me dat hij haar vrijwel onmiddellijk zal moeten vermoorden om zich van die klus te scheiden. Dus ik werd er altijd gek van en het was een probleem dat ik graag wilde oplossen in een vervolg."

Vervolg?
Ondanks populaire fan-movements als #MakeSolo2Happen gaat er waarschijnlijk nooit een direct vervolg komen op de film. De originele regisseurs Phil Lord en Chris Miller hebben de film heel laat in de originele productie verlaten wegens meningsverschillen met de studio.

Het duo werd snel vervangen door Ron Howard, die bijna de hele film opnieuw op moest nemen, omdat de studio een compleet andere richting op wilde met het verhaal dan de oorspronkelijke visie van Lord en Miller.

Hierdoor is de film onwijs duur geworden en heeft vervolgens wereldwijd nog geen 400 miljoen dollar omgezet. Een gigantische financiële flop dus.

Hieronder kun je de trailer bekijken van Kasdans nieuwe 'Willow'-serie. Je kunt de serie nu volgen op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair