Netflix verwijderalarm: kijk deze film & series voordat ze verdwijnen

Netflix verwijderalarm: kijk deze film & series voordat ze verdwijnen

Je hebt nog enkele dagen de tijd!

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we deze nog even op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

Gelukkig valt het nu mee met de films, maar heel erg vreemd is dit niet. Recentelijk verdween een hele waslijst aan films, dus Netflix is nu iets milder. Helaas zullen wel vele topseries verdwijnen. Deze zetten we hieronder nog even op een rijtje.

The Office
De grootste en geliefdste naam is zonder twijfel The Office. Het gaat hier om de Amerikaanse versie, waarin hoofdrollen zijn weggelegd voor o.a. Steve Carell en John Krasinski. Niet alleen scoort de serie extreem goed op zowat elke filmwebsite, het negende en laatste seizoen verscheen 10 jaar geleden, maar de serie heeft nog steeds miljoenen fans en is nog zeer geliefd.

Je hebt tot het eind van de maand op alle 9 seizoenen nog snel te 'bingewatchen'. Zie hieronder een van de iconische The Office-scènes, genaamd 'Fire Drill'.



Andere projecten
Andere series die 'sneuvelen' zijn Merlin, The Paper, K, Zoo en Superstore. De enige film die ook niet 2023 haalt is Thoroughbreds, met grote namen als Anya Taylor-Joy, Anton Yelchin en Olivia Cooke.

Beste vriendinnen Lily en Amanda zijn uit elkaar gegroeid, maar komen elkaar jaren laten weer tegen. Terwijl hun vriendschap weer aanwakkert brengen ze elkaars destructiefste neigingen in elkaar naar boven. Zo ontdekken een gemeenschappelijke passie: ze hebben allebei een hekel aan Lily's vreselijke stiefvader. Dat leidt tot een moordplan. Bekijk de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair