Keanu Reeves vindt 'John Wick 4' zijn heftigste film tot op heden

Keanu Reeves vindt 'John Wick 4' zijn heftigste film tot op heden

Volgens de hoofdrolspeler zit de blockbuster vol actie!

Keanu Reeves heeft al in heel wat actiefilms gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan de Matrix-franchise en de John Wick-films. Toch zal zijn nieuwste project alle voorgangers overtreffen wat betreft de 'heftigheid'.

Recentelijk verscheen nog de trailer van John Wick: Chapter 4, die weer bomvol actie zit. Heel erg lang hoeven we hier niet meer op te wachten, aangezien de blockbuster in maart 2023 uitkomt. Hoofdrolspeler Reeves is dan ook druk bezig met het project zo goed mogelijk te promoten en nu is het weer raak.

Reactie
Tijdens een recent interview zegt Reeves het volgende: "John Wick 4 is de lastigste film die ik ooit heb gemaakt. Wat betreft de actie, dit was echt veruit het meest intense project in mijn carrière, maar dat maakt de film juist zo goed".

Zo vervolgt Reeves: "Heel veel verschillende mensen zitten achter Wick aan, dus we krijgen ook veel verschillende actie en gevechten te zien. Dat zorgt voor diversiteit en dat is echt leuk". Een scene springt er volgens de hoofdrolspeler bovenuit, namelijk een achtervolgingsscène rond de Arc de Triomphe is Parijs: "Dat wordt een actiescene van jewelste, die zich afspeelt in het verkeer!""

Synopsis
Het vierde deel gaat verder daar waar het vorige hoofdstuk, Parabellum, ophield. Wick is verraden door Winston (Ian McShane) en besluit samen te werken met de Bowery King (Laurence Fishburne) om wraak te nemen tegen de gehele High Table. Bekijk de trailer nog eens hieronder.



NieuwsFilm

meest populair