'Who's the Boss?'-actrice Alyssa Milano waagt zich aan een aritmisch TikTok-dansje

'Who's the Boss?'-actrice Alyssa Milano waagt zich aan een aritmisch TikTok-dansje

De actrice deelt weer eens een filmpje.

Alyssa Milano werd wereldberoemd dankzij de serie Charmed, maar de laatste jaren zien we haar iets minder. Milano zorgt er echter wel voor dat we haar nog niet vergeten, door actief te blijven op sociale media.

Milano brak al op jonge leeftijd door, maar acteert niet alleen maar. Ze is ook actief als zangeres en doet veel voor goede doelen. Zo is ze eveneens een nationale ambassadeur van Unicef, heeft ze haar eigen kledinglijn genaamd TOUCH en is ze fervent strijdster voor de rechten van vrouwen.

Sociale media
Mede om al haar projecten, werk en goede doelen te promoten is Milano behoorlijk actief op sociale media, maar soms vindt ze het ook leuk om gewoon eens iets voor de lol te doen. Dat is met het onderstaande videootje ook duidelijk het geval.

Zo zien we de 49-jarige Milano in het filmpje hieronder dansen op het nummer 'As It Was' van PREP. Weten haar 'dance skills' jou te overtuigen?



Het filmpje werd wel goed ontvangen. Binnen twee dagen tijd staat het bijna op 34.000 likes en de meeste reacties zijn ook positief. Er staan echter ook minder leuke berichtjes tussen. Zo vinden sommigen dat Milano iets teveel uit is op aandacht en Britney Spears lijkt na te gaan, die ook vaak behoorlijke vreemde dingen post op haar Instagram...

NieuwsFilm

meest populair