Britney Spears provoceert opnieuw met foto op Insta

Wederom een controversieel kiekje van de zangeres.

FilmTotaal 29 november 2022 11:33 in Celebrity
Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Britney Spears. De nodige mensen vrezen namelijk dat de wereldberoemde zangeres weer 'gevangen' wordt gehouden, vanwege het feit dat we maar weinig van haar vernemen buiten vreemde reacties en bijzondere kiekjes op het internet. Nu is het weer raak.

De 'Gimme More'-zangeres postte nu weer eens een foto op haar Instagram-pagina waarin ze volledig naakt is. Spears ligt in bad, met haar handen over haar borsten en de emoticon van een bloemetje tussen haar benen.


De foto is hier te zien.

Gemengde reacties
De reacties op de foto verschillen gigantisch. Sommige mensen halen uit naar Spears, aangezien ze dit niet vinden kunnen. Anderen nemen het juist weer op voor de zangeres en zeggen dat de nodige andere bekendheden exact hetzelfde doen.

Toch blijven mensen zich horen maken om Spears. Zo zegt een iemand: "Free Britney was misschien toch niet het beste idee..." en "Ik vind het echt triest om te zien wat er met mijn tieneridool gebeurt. Iemand moet haar helpen!" of "Stuur Madonna en Britney samen naar een eiland, dat ze daar maar even de boel uitzoeken en beter worden".

Likes
De meest gelikete reacties zijn echter deze twee. Zo zegt een iemand met bijna 2000 likes: "Probeer maar eens zo iets te posten als 'normaal mens', zonder vinkje en weinig volgers. Je account wordt dan binnen 13 seconden geblokkeerd. Instagram is echt 'te grappig'..."

Een andere persoon, met bijna 1700 likes, neemt het voor haar op: "Niemand weet wat zij precies heeft meegemaakt. Sinds ze een kind was werd zij geseksualiseerd. Nu zien we hier de gevolgen van. De muziekindustrie gebruikt vrouwen schaamteloos en verandert ze in 'seks poppen', geen wonder dat dit dan het resultaat is".

Gal Gadot
Mooie Gal Gadot met ontbloot bovenlijf op bed op Insta-foto

Mila Kunis
Mila Kunis had niets onder haar doorkijkjurk bij een live-interview

Controversieel
Het debat blijft echter gaande, want elk kiekje dat Spears online zet is controversieel. Sommigen halen naar haar uit, anderen nemen het voor haar op. Het valt toch niet te ontkennen dat het niet echt geweldig met haar lijkt te gaan en dat ze hulp nodig heeft. Bekijk een van haar recente foto's, waar ook behoorlijk veel over te doen is, hieronder.NieuwsFilm