Veel actie op poster en in beelden 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'

Veel actie op poster en in beelden 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'

Het belooft een avontuur van epische proporties te worden.

Een officiële nieuwe poster voor 'Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves' is onthuld door Paramount Pictures. Tijdens Comic-Con afgelopen zomer kreeg het publiek al de actievolle eerste beelden te zien voor de nieuwe verfilming van de alom bekende role-playing game.

In Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves volgen we een charmante dief en een bende onwaarschijnlijke avonturiers die een epische zoektocht ondernemen om een verloren relikwie terug te vinden. Dit gaat echter vreselijk mis wanneer het team in aanraking komt met de verkeerde mensen.

De film heeft een ware sterrencast tot zijn beschikking, welke bestaat uit niemand minder dan Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Sophia Lillis, Justice Smith en Hugh Grant.

An epic journey
Gepaard met de poster werd er door Paramount Pictures ook een nieuwe blik achter de schermen vrijgegeven. In de speciale trailer worden enkele nieuwe beelden gedeeld en praten de verschillende castleden over de epische reis en karakters van de film.

De eerste trailer van de film mocht al rekenen op wat stevige kritiek van de fans. Eerder werden er al minder geslaagde pogingen gedaan om de wereld van het bekende rollenspel te verfilmen. De bekendste hiervan is de film Dungeons & Dragons uit 2000 met Jeremy Irons, Marlon Wayans en Thora Birch.

Honor Among Thieves zal vanaf 2 maart 2023 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.





NieuwsFilm

meest populair