Florence Pugh in prachtige jurk die haar alleen maar mooier maakt

Met de uitstraling van een godin

Florence Pugh draagt een prachtige jurk die haar alleen maar mooier maakt. De Britse actrice uit de spraakmakende film Don't worry darling plaatst foto's op haar Instagram, die je versteld doen staan.

De ster schrijft: "Het was een plezier om bij de BIFA Awards aanwezig te zijn gisteren. Er was zoveel jong en oud talent aanwezig in de zaal. Britse films vieren is altijd een dromerig moment, omdat ik ook zo begonnen ben. Ik voel mij daar thuis. Dank jullie wel dat wij erbij mochten zijn. Van harte aan alle genomineerden en degenen die wonnen."

Een schoonheid
De schoonheid draagt een roze, satijnen jurk van Rodarte. Daarbij hoort een mantel van tule met een lange sleep. Ze draagt sieraden van Tiffany en houdt haar make-up en kapsel simpel. Het geheel oogt dromerig en tegelijkertijd glamoureus.

Florence Pugh bedankt haar team voor het stylen en schrijft: "De jurk bleef in onze gedachten vanaf het moment dat wij het zagen."

Een godin
Bij de fotoserie hieronder staan veel reacties van bewonderaars en sterren. Zo schrijft iemand "De uitstraling van een godin" en een ander "Je lijkt een godin op een wolk" en een derde schrijft "Dit is ronduit old Hollywood glam". Ook Mindy Kaling reageert met "Perfectie".



NieuwsFilm

meest populair