Zo zou 'The Avengers' eruit zien in 1980 geregisseerd door Wes Anderson

Zo zou 'The Avengers' eruit zien in 1980 geregisseerd door Wes Anderson

Een compleet ander plaatje...

De Russo Brothers zijn onherroepelijk verbonden aan Marvel. Er is haast geen andere maker achter de populaire Avengers-films te bedenken, maar dít is hoe de films eruit zien met Wes Anderson achter de camera.

Wes Anderson staat bekend als de koning van de symmetrie. Met gepolijste beelden, fijne kleuren en rustige shots scoorde hij al met The Grand Budapest Hotel en The French Dispatch.

Avengers (1980)
Het Marvel Cinematic Universe ziet er meteen heel anders uit als Anderson achter de camera zou zitten. De Russo Brothers - Anthony en Joe Russo - delen op hun eigen Instagram-pagina hoe anders de Avengers eruit zouden zien in het jaar 1980.



"Holy shit", luidt de caption. "Waar kunnen we dit kijken?" Op de foto is een AI kunstwerk te zien waarin het werk van Marvel gemixt is met de stijl van Anderson.

Twee nieuwe Avengers
De originele, eerste Avengers-film komt uit 2012 en is geregisseerd door Joss Whedon. Voor Phase 5 - die in 2023 van start gaat - staan er twee nieuwe blockbusters op de planning: Avengers: Secret Wars en Avengers: The Kang Dynasty.

NieuwsFilm

meest populair