Jason Momoa noemt zijn 'Fast & Furious'-schurk een enorme verrassing

Jason Momoa noemt zijn 'Fast & Furious'-schurk een enorme verrassing

Terugkerende schurk zal gaan samenwerken met Momoa

Volgend jaar komt het tiende deel van de Fast & Furious-reeks uit. Hoewel er van het plot nog niet veel duidelijk is, weten we wel een groot deel van de cast. Zo is het duidelijk dat Jason Momoa de schurk zal gaan spelen, en volgens hem een hele verrassende.

Inmiddels is de eerste film al meer dan twee decennia geleden. Na al die tijd zijn we nu aangekomen bij de laatste twee, waar Fast X de eerste van is. Dominic Toretto zal het met zijn crew op moeten nemen tegen Momoa's Dante, die waarschijnlijk zal samenwerken met de inmiddels bekende Cipher.

In een interview met Wired werd Momoa door een fan gevraagd of hij in de film zal gaan spelen. Momoa bevestigde dit en voegde er nog iets aan toe,"er komt een grote verrassing aan". Ook vertelde hij dat Dante "een erg vurig" persoon is met wat familieproblemen.

Wat weten we nog meer over Fast X?
Na Fast & Furious 9 lijkt het er eindelijk op dat Dom wat rust heeft. Er komen nog twee films aan dus weten we wel dat die rust niet voor lang blijft. Na haar twee keer te hebben verslaan zal Cipher waarschijnlijk weer terugkeren om de 'familie' nogmaals te proberen neer te halen. Dit keer met hulp van Dante.

De gewoonlijke crew zal weer terugkeren onder leiding van Dominic Toretto. Wel zullen we deze keer weer Jason Statham's Deckard Shaw zien samen met zijn moeder Queenie Shaw. Ook komt er een nieuw lid bij, Tess, gespeeld door niemand minder dan Brie Larson.

Fast X zal vanaf 17 mei 2023 te zien zijn in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair