Nieuwe oorlogsfilm van '12 Years A Slave'-regisseur krijgt sterrencast

Nieuwe oorlogsfilm van '12 Years A Slave'-regisseur krijgt sterrencast

De productie van 'Blitz' gaat komend jaar van start.

Steve McQueen is voornamelijk bekend van zijn oscar-winnende film 12 Years a Slave, maar heeft daarnaast ook goed ontvangen films als Shame en Widows. Zijn nieuwste film Blitz speelt zich af tijdens de tweede wereldoorlog en heeft nu een complete cast.

Cast
Soairse Ronan is al een tijdje als enige gecast in de film, maar nu voegen Harris Dickinson, Stephen Graham, Eryn Kellyman en Kathy Burke zich ook toe aan de cast.

Dickinson is een opkomende ster die recent een hoofdrol had in films The King's Man, See How They Run en de palme d'or winnaar van dit jaar; Triangle of Sadness. Kellyman heeft de laatste jaren veel rollen in grote franchises. Zo was ze te zien in Solo: A Star Wars Story en The Falcon and the Winter Soldier en momenteel zit ze in de 'Willow'-serie op Disney+

Graham is een gevestigde acteur die vooral bekend is van zijn werk in Snatch en recent in Peaky Blinders en Venom: Let There Be Carnage zat. Burke is vooral bekend van haar rol in Tinker Tailor Soldier Spy en zat recent in The Sea Beast op Netflix.

Verhaal en release
De film volgt de verhalen van een aantal Londoners tijdens de tweede wereldoorlog en is waarschijnlijk eind 2023/begin 2024 te zien op AppleTV+. De productie gaat binnenkort al van start.

Hieronder kun je de trailer van Steve McQueen's meest recente film Widows zien.



NieuwsFilm

meest populair