3 films die je absoluut niet mag missen op Prime Video

Ontdek het aanbod van de streamingdienst van Amazon.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Palm Springs (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Max Barbakow | Cast: Andy Samberg, Cristin Milioti, Peter Gallagher, e.a. | Kijk direct
Cynicus Nyles gelooft niet in de liefde. Het huwelijksfeest van zijn vrienden Abe en Tala staat hem dan ook niet echt aan. Door een gebeurtenis komt hij ook nog eens vast te zitten in een tijdlus en wordt hij gedwongen om dezelfde dag alsmaar opnieuw te beleven. Ook Sarah, het onwillige bruidsmeisje, blijkt in dezelfde tijdlus te zijn beland. Samen zoeken ze naar een uitweg.



Grease (1978)
Bekijk de afbeeldingRegie: Randel Keiser | Cast: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing, e.a. | Kijk direct
Danny en Sandy beleefden een geweldige zomer samen. Na de vakantie komen ze elkaar weer tegen op school. De verschillen tussen de twee blijken echter groter dan gedacht: Danny is een stoere gast met een vetkuif en Sandy een keurig meisje. Wanneer Danny tegen Sandy zegt haar niet cool genoeg te vinden, besluit ze daar verandering in te brengen.



Licorice Pizza (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Thomas Anderson | Cast: Cooper Hoffman, Alana Haim, Bradley Cooper, e.a. | Kijk direct
Los Angeles, 1973. De vijftienjarige Gary is een ondernemende jongeman. De tien jaar oudere Alana lijkt totaal niet op hem. Wanneer Gary haar voor het eerst ziet, is hij op slag verliefd. Hij nodigt Alana uit voor een drankje en tot zijn verbazing gaat ze akkoord. Niet als date, maar omdat ze gefascineerd is door zijn ideeën. Toch leidt die avond al snel tot meer.




Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair