Trailer horrorfilm 'M3GAN': Enge pop met moordlustige AI

Trailer horrorfilm 'M3GAN': Enge pop met moordlustige AI

Nieuwe moves, nieuwe wapens, nieuwe M3GAN.

Universal Pictures en Blumhouse hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor hun aankomende horror/thriller M3GAN. Over minder dan een maand is de film over deze nieuwe "killer doll" namelijk al te zien in de bioscopen.

In het verhaal volgen we Gemma die plotseling de verzorger wordt van haar 8-jarige weesnichtje Cady. Onder grote werkdruk besluit Gemma, die zich onzeker en onvoorbereid voelt om ouder te worden, haar M3GAN-prototype te koppelen aan Cady in een poging beide problemen op te lossen.

Het is niet de eerste horrorfilm waarin een killer doll de hoofdrol mag spelen. Een van de bekendste in het genre blijft de klassieke Child's Play uit 1988, met Brad Dourif als de iconische slasher-pop Chucky. De film wist een hele franchise in gang te zetten, maar of M3GAN dit ook zal lukken blijft nog maar de vraag.

Nieuwe trailer
De nieuwe trailer geeft een sinistere nieuwe blik op de M3GAN-pop, een "wonder van kunstmatige intelligentie." Ze is een levensechte pop die is geprogrammeerd om de grootste metgezel van een kind en de grootste bondgenoot van een ouder te zijn.

De stem van M3GAN wordt ingesproken door Jenna Davis. Naast Davis zijn er ook rollen voor onder andere Allison Williams, Violet McGraw en Ronny Chieng.

M3GAN is vanaf 5 januari te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair