Marvel-acteur helemaal uitgekleed door zijn ex-vrouw: "Heb niets meer"

Marvel-acteur helemaal uitgekleed door zijn ex-vrouw: "Heb niets meer"

Ioan Gruffudd (Fantastic Four) zit flink in de problemen en kan nauwelijks meer rondkomen.

Ioan Gruffudd beweert geen cent meer te makken hebben. Dat heeft volgens hem alles te maken met zijn ex-vrouw Alice Evans. Zij zou hem financieel helemaal kaalplukken. Dat schrijft hij in nieuwe rechtbankpapieren die Radar in handen heeft.

Gruffudd en Evans maakten vorig jaar bekend na dertien jaar huwelijk te gaan scheiden. Onoverbrugbare verschillen tussen de twee zouden daarvan de reden vormen. Sindsdien doen de ex-geliefden behoorlijk lelijk tegen elkaar.

Bord in de tuin
Na hun scheiding, is Evans met hun twee dochters in hun huis blijven wonen (met een geschatte waarde van 2 miljoen). De Fantastic Four-acteur beweert dat hij tot op heden alle kosten daarvoor heeft betaald en ruim 6,5 duizend dollar per maand kwijt is.

Gruffurd zegt die maandlasten niet meer op te kunnen hoesten. Hij zou verlegen om werk zitten. "Mijn inkomen van dit jaar is drastisch lager dan dat van vorig jaar", zegt hij in de papieren.

Ook Evans zou volgens hem niet alleen in staat zijn om de woning in haar eentje te behouden. Hij wil daarom dat de woning verkocht wordt. De The Vampire Diaries-actrice zou dat echter tegenhouden. Daarom is de acteur nu naar de rechter gestapt.

Praktisch blut
De hele scheiding heeft Gruffurd heel wat geld gekost. Hij heeft naar eigen zeggen nauwelijks geld meer op zijn spaarrekeningen staan (in Amerika zou hij nog geen drieduizend dollar hebben) en heeft ook schulden. De Hollywoodster maakt zich dan ook flink zorgen.

NieuwsFilm

meest populair