'Wonder Woman 3' compleet gecanceld, DC-toekomst Gal Gadot onzeker

Is er nog ruimte voor haar?


Binnenkort maken James Gunn en Peter Safran, de verse creatieve leiders van het nieuw opgerichte DC Studios, hun tienjarenplan officieel bekend. Toch lekken er nu al enige details naar buiten.

Wonder Woman 3, een project wat al zo goed als zeker leek, is abrupt van de agenda gehaald. Dit terwijl hoofdrolspeler Gal Gadot gisteren nog een hoopvolle update deelde over de geplande sequel.

De actrice vierde haar casting en voegde toe dat ze niet kon wachten "om het volgende hoofdstuk met de fans te delen". Het lijkt dus alsof ze niet op de hoogte was van de beslissing of er nog niet achter was gekomen.

Niet naar wens
Maar volgens 'The Hollywood Reporter' leverde regisseuse Patty Jenkins een scriptbehandeling van haar en Geoff Johns in en kregen ze te horen dat het in deze versie niet paste in de plannen van DC Studios.

Nu Gunn en Safran hard aan het werk zijn met hun tienjarenplan, is het wachten totdat de eerste aankondigingen bekend gemaakt worden, maar desalniettemin lijken alle voortekenen voorzichtig duidelijk. En deze klinken op het moment niet heel erg positief als je Gal Gadot heet...



NieuwsFilm

meest populair