Disney+ onthult trailer voor grootse fantasyfilm 'Brahmāstra: Part One - Shiva'

Disney+ onthult trailer voor grootse fantasyfilm 'Brahmāstra: Part One - Shiva'

Disney+ heeft de trailer voor de nieuwe Bollywood-film 'Brahmāstra: Part One - Shiva' gedeeld, die deel gaat uitmaken van een cinematic universe

Disney+ heeft de eerste trailer voor de naderende Hindi-film Brahmāstra: Part 1 - Shiva onthuld. De Bollywood-superheldenfilm op Disney+ staat symbool voor een nieuwe stap in de streamingindustrie.

De naam suggereert het namelijk al: Brahmāstra: Part 1 - Shiva moet onderdeel gaan uitmaken van een trilogie. De film is het eerste deel van een geplande trilogie en hoort bij een filmreeks over superhelden gespeeld door Hindi-acteurs.

Cinematic universe
Zo komt er na de succesvolle Marvel-franchise - ook al grotendeels in handen van Disney - nu dus ook een 'cinematic universe' uit Bollywood, genaamd 'Astraverse'. Goed nieuws voor liefhebbers van Bollywood-films met een abonnement op Disney+.

De film is geregisseerd door Ayan Mukerji, die eerder werkte aan de Indiase films Yeh Jawaani Hai Deewani en Wake Up Sid. Hoofdrollen worden gespeeld door Alia Bhatt, Ranbir Kapoor, Amitabh Bachchan en Mouni Roy.


Verhaal vol magie
De trailer van Brahmāstra: Part 1 - Shiva belooft een verhaal waarin magie, avontuur en actie samenkomen. Liefhebbers van het superheldengenre kunnen hun vingers erbij aflikken.

De film volgt Shiva, een wees met vuurkrachten die erachter komt dat hij een 'astra' is, een soort superheld met magische krachten. Hij moet het lot van de wereld op zich gaan dragen om te voorkomen dat de Brahmāstra, de sterkste van de astras, in kwaadaardige handen komt.

Op Instagram wordt enthousiast op de trailer gereageerd.


Zoals we van Bollywood-films gewend zijn, speelt de film zich af in een wereld vol kleurrijke personages en fantasievolle wonderen waar de kijker zich aan kan vergapen.

Het verhaal van de film is gebaseerd op de Hindi-mythologie, waarin cultuur, technologie en religie nauw met elkaar verbonden zijn.

De film Brahmāstra: Part 1 - Shiva is vanaf heden te zien op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair