Black Adam blijkt toch geen flop, maakt winst van 50 miljoen volgens The Rock

Black Adam blijkt toch geen flop, maakt winst van 50 miljoen volgens The Rock

Is het ook genoeg voor een toekomst in het DCU?

Eerder deze week meldde Variety nog dat Dwayne Johnson's Black Adam zo'n 100 miljoen dollar zou verliezen. Een massale flop dus. Deadline en The Rock zelf weerleggen dit nieuws nu en laten zien dat de film ongeveer 50 miljoen dollar winst heeft gemaakt. Gisteren leek het er nog op dat dit goed nieuws was voor de toekomst van het personage, maar DC-CEO's James Gunn en Peter Safran gaan nu het roer compleet omgooien.

Toch winst
De rekensom van Deadline laat zien dat Black Adam nu een totale omzet heeft van 390 miljoen dollar. De totale kosten waren zo'n 338 miljoen dollar, wat een winst van 52 miljoen betekent.



Toekomst
In het artikel van Deadline wordt gesuggereerd dat een vervolg op Black Adam en een spin-off van het personage Hawkman allebei in de maak waren. Vanochtend meldde The Hollywood Reporter echter weer dat 'Black Adam 2' "onwaarschijnlijk" is en hint ernaar dat er een volledige reboot komt van het DC-universum.

Gunn en Safran presenteren hun plannen pas volgende week aan hun leiders binnen Warner Bros. Discovery, dus dan zullen we pas echt weten wat de status is van DC en de rol van The Rock in dit universum.

NieuwsFilm

meest populair