Ryan Reynolds moet van vrouw Blake Lively 'cruciale fout' op foto rechtzetten

Ryan Reynolds moet van vrouw Blake Lively 'cruciale fout' op foto rechtzetten

De schoenen uit de foto knippen, erger dan dat kan bijna niet!

Eerder vandaag op FilmTotaal kwam er al een artikel langs over Jennifer Lopez. Zij deelde nu al enkele 'kerstkiekjes' op haar Instagram account. Ook Ryan Reynolds is er vroeg bij. De geliefde Deadpool-acteur deelde een foto waar hij opstaat samen met zijn vrouw Blake Lively en niemand minder dan de Kerstman zelf. Reynolds maakte echter 'een hele grote fout'...

In de foto zien we de 46-jarige acteur samen met de 35-jarige zwangere Lively. Zij draagt een volledige Kerstmis outfit, waar natuurlijk ook de schoenen bij horen. Klein foutje: Reynolds knipt de foto zo dat we de schoenen van de actrice helemaal niet te zien krijgen. Dit liet zij hem dan ook even weten.

Sorry
Lively, o.a. bekend van The Town, reageerde kort maar krachtig op de foto van haar man, door te schrijven: "My. Shoes." Reynolds maakte zijn fout snel goed. Op zijn instagram-pagina zette hij dan ook de volledige foto online met de volgende tekst.

"Ik heb de schoenen van mijn vrouw uit de foto geknipt. Dat valt niet goed te praten. Het spijt me als ik hiermee mensen gekrenkt heb. Ik ga nu snel naar het ziekenhuis om mijn brein te laten wegen".

Bekijk de 'geknipte' foto hieronder. Het 'echte' kiekje is hier te bekijken.





=

NieuwsFilm

meest populair