Netflix verwijderalarm: deze keer geen gevaar voor films maar wel veel topseries

Netflix verwijderalarm: deze keer geen gevaar voor films maar wel veel topseries

Komt 'Downtown Abbey: The Movie' op de streamingdienst te staan, halen ze meteen de serie eraf...

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we deze nog even op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

Gelukkig valt het nu mee met de films, maar heel erg vreemd is dit niet. Recentelijk verdween een hele waslijst aan films, dus Netflix is nu iets milder. Helaas zullen wel vele topseries verdwijnen. Deze zetten we hieronder nog even op een rijtje.

Series
Twee dagen geleden kregen we te horen dat de geliefde Amerikaanse serie The Office van de streamingdienst gehaald zou worden. Nu wordt duidelijk dat nog een andere bekende serie zal sneuvelen. Het gaat hier om Downtown Abbey.

De timing is echter wel tamelijk opmerkelijk te noemen. Eerder deze week werd Downton Abbey: The Movie toegevoegd aan de Netflix-catalogus. Als je echter de hele reeks nog een keer wil kijken, of hiermee wil beginnen, moet je dat snel doen. Op 31 december zullen namelijk alle seizoenen en afleveringen afscheid nemen van de streamingdienst.

Vorig jaar
Gelukkig valt het nog in vergelijking met vorig jaar. Door de komst van onder meer HBO Max en de uitbreiding van Disney+ was het eind 2021 een waar 'bloedbad' op Netflix. Toen verdwenen o.a. Prison Break, Homeland, Friends and The Big Bang Theory.

We krijgen er echter ook veel moois voor terug, waaronder Guillermo Del Toro's Pinocchio. Deze animatiefilm is vooralsnog uitstekend onthaald en scoort op Rotten Tomatoes een fantastische 97%. Mocht je de trailer van dit kleine pareltje gemist hebben, bekijk die dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair