Will Smith geeft iedereen gratis Apple TV+ om zijn nieuwe film 'Emancipation' te gaan kijken

Will Smith geeft iedereen gratis Apple TV+ om zijn nieuwe film 'Emancipation' te gaan kijken

Will Smith en Apple geven filmfans een vroeg kerstcadeau.

Vanaf 9 december is de nieuwste film van Will Smith, Emancipation, te zien op Apple TV+. Veel mensen hebben geen Apple TV+ of weten niet hoe ze zich moeten aanmelden. Daarom geeft Smith nu samen met Apple iedereen 2 maanden gratis toegang tot de streamingdienst.

Smith legt uit dat hij veel berichten kreeg van fans die niet weten hoe ze zich moeten aanmelden bij Apple TV+ of niet eens weten dat de dienst bestaat. Hij noemt het onacceptabel dat fans hierdoor zijn nieuwe film niet zouden kunnen zien.

Op Twitter legt Smith uit hoe iedereen 2 maanden gratis naar Apple TV+ kan kijken en zo Emancipation en vele andere films en series kan bekijken. Hij zegt dat je naar apple.co/willgift moet gaan om je gratis 2 maanden te claimen. Ook roept hij op om de link te delen met vrienden en familieleden die nog geen Apple TV+ hebben.


Heeft het Publiek Smith vergeven voor de klap?
Dit is de eerste grote film van Smith sinds hij Chris Rock een klap gaf tijdens de Oscaruitreiking. Het is dus maar de vraag of het publiek wel zit te wachten op een nieuwe film van Will Smith. Critici zijn in ieder geval niet erg enthousiast, gezien de negatieve recensies die de film krijgt.

In Emancipation speelt Smith een slaaf die op de vlucht is voor slavendrijvers die hem proberen te vermoorden. De film is geregisseerd door Antoine Fuqua (Training Day, Olympus has fallen).

De film heeft verder rollen voor Ben Foster (Hell of High Water), Charmaine Bingwa (The Good Fight), Steven Ogg (Grand Theft Auto V), Mustafa Shakir (Luke Cage), Timothy Hutton (American Crime), Grant Harvey (Animal Kingdom), Michael Luwoye (Hamilton) en anderen.

Emancipation is nu te zien op Apple TV+. Bekijk hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair