Patty Jenkins weigert 'Wonder Woman 3' aan te passen: film in de problemen?

Patty Jenkins weigert 'Wonder Woman 3' aan te passen: film in de problemen?

De regisseuse wil haar script niet veranderen, dus de studio doet het dan maar zonder haar.

Er vinden de laatste tijd de nodige veranderingen plaats bij de superheldenstudio DC. Al eerder werd de bijna afgemaakte Batgirl gecanceld en nu volgen ook andere blockbusters. Zo is het verre van zeker dat Wonder Woman 3 gemaakt zal worden. Nu komt weer meer informatie naar buiten.

Patty Jenkins, de regisseuse van de twee vorige films, zou normaalgesproken ook het derde deel voor haar rekening nemen. Het script dat ze heeft klaarliggen is volgens DC echter niet goed genoeg, of past op z'n minst niet bij hun nieuwe plannen. Als gevolg hiervan zou het kunnen dat Jenkins nu opstapt.

Wat nu?
Het gerucht dat de ronde doet is dat DC Jenkins heeft gevraagd het verhaal voor Wonder Woman 3 aan te passen. De regisseuse weigert dit echter te doen. Het schijnt dan ook dat ze DC verlaten heeft.

Volgens de website The Wrap is Jenkins het er duidelijk niet mee eens en heeft ze een andere visie dan de studio zelf. Als de regisseuse daadwerkelijk is opgestapt, moet DC op zoek naar een vervanger, maar komt het überhaupt nog van een derde deel?

Waarschijnlijk wel
De laatste paar dagen is er veel te doen over Wonder Woman 3. Zo kregen we eerder te horen dat ook deze blockbuster gecanceld is. Nu is er weer ander nieuws. Ondanks het feit dat Jenkins dus niet langer bij het project betrokken zou zijn, hoopt DC dat hoofdrolspeelster Gal Gadot dat wel nog gewoon interesse heeft in een vervolg.

Jenkins had nog ideeën voor twee nieuwe Wonder Woman films en had ook al gesproken over een mogelijke spin-off. DC vindt echter dat het laatste deel, Wonder Woman 1984, Diana's verhaal tot een goed einde brengt. Een nieuwe Wonder Woman-film zou dan ook in soort van 'soft reboot' kunnen zijn voor de geliefde superheldin. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair