Nieuwe foto's van Cillian Murphy in 'Oppenheimer' van Christopher Nolan

Nieuwe foto's van Cillian Murphy in 'Oppenheimer' van Christopher Nolan

De Peaky Blinders-acteur heeft zijn eerste hoofdrol in Nolan-film.

Volgend jaar verschijnen er een aantal zeer grote films in de bioscoop en een daarvan is Oppenheimer van The Dark Knight en Interstellar-regisseur Christopher Nolan. Hieronder nieuwe foto's.

In Oppenheimer zien we Cillian Murphy in de hoofdrol, die wel vaker met Nolan samenwerkte. Zo speelde hij in Nolans Batman-films de rol van Jonathan Crane / Scarecrow. In Inception was hij het doelwit Robert Michael Fischer.

Murphy als Oppenheimer
Hieronder zie je twee nieuwe beelden van Murphy als J. Robert Oppenheimer, de theoretisch natuurkundige en de manager van het Los Alamos Laboratory tijdens het Manhattan Project. We zien zijn bijdragen aldaar die leidden tot de creatie van de atoombom.

Uiteraard staat Murphy er niet alleen voor. De acteur, ook bekend uit de misdaadserie Peaky Blinders, is te zien naast onder meer Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr. en Florence Pugh.


Bovenstaande foto's verschenen via Total Film. Oppenheimer staat gepland voor 20 juli 2023 en hieronder de alsmaar doorlopende live-trailer op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair