Duistere Netflix-film knalt de Netflix Top 10 binnen

Duistere Netflix-film knalt de Netflix Top 10 binnen

De Top 10 vol met kerstfilms.

De Netflix Top 10 staat op dit moment vol met allerlei kerstfilms, maar de top drie blijft vrij van dat alles. Op de eerste plaats staat nog altijd de monsterfilm Troll en op plek drie zien we het sensuele kostuumdrama Lady Chatterley's Lover.

Op de tweede plek staat nu de nieuwe release Pinocchio van regisseur Guillermo Del Toro. De film wordt door de streamer "nastolgisch" en "duister" genoemd en er zijn stemrollen van onder meer Ewan McGregor, David Bradley, Gregory Mann, Burn Gorman, Ron Perlman en John Turturro.

De ontvangst is indrukwekkend met 98 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. "Guillermo del Toro's Pinocchio maakt zijn titel volledig waar - dat wil zeggen dat het een visueel verbluffende bewerking is die de duisternis van het bronmateriaal omarmt," luidt de critics consensus.

Pinocchio op #2 in Netflix Top 10
"Een donkere maar nog steeds hartverwarmende twist op het tijdloze sprookje. Heerlijk voor de feestdagen en perfect in zijn imperfectie. Net als Pinokkio," concludeert Justus Stemfoort in zijn FilmTotaal-recensie met 3,5 ster.

Heb je 'Pinocchio nog niet gekeken, dan vind je deze nu hier op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair