'Stranger Things'-acteur maakt regiedebuut met horrorkomedie

'Stranger Things'-acteur maakt regiedebuut met horrorkomedie

De acteur is van alle markten thuis

Ter promotie van Guillermo Del Toro's Pinocchio deelt Stranger Things-acteur Finn Wolfhard meer details omtrent de film die hij zelf heeft geschreven en geregisseerd.

Finn Wolfhard is van alle markten thuis. De Ghostbusters: Afterlife-acteur is behalve acteur en muzikant zich ook aan het ontwikkelen als filmregisseur. Eerder dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat Wolfhard samen met collega-acteur Billy Bryk een film heeft geschreven en geregisseerd.

Horrorkomedie
De film, getiteld Hell of a Summer, is een komediehorrorfilm die zich afspeelt tijdens een zomerkamp. De opnames vonden plaats in Ontario, in de film speelt naast Wolfhard en Bryk ook Fred Hechinger (The White Lotus).

"Het is een komediefilm met bloed erin. We zijn nu bezig om de film te monteren. Ik hoop dat iemand de film wil distribueren, dat zou mega tof zijn.", aldus de Stranger Things-acteur.



Filmfestivals
Ook heeft Wolfhard enkele ideeën over hoe hij de film naar de buitenwereld wilt brengen. Hij wilt graag de film aandragen via filmfestivals zoals het felbegeerde Sundance Film Festival.

In de tussentijd hoeft de 19-jarige acteur niet stil te zitten. Hij is namelijk bezig met het vervolg op Ghostbusters: Afterlife en het vijfde seizoen van Stranger Things.

Er is momenteel nog geen releasedatum bekend, naar verwachting krijgt de film in 2023 een release. Hier zullen we meer duidelijkheid in krijgen wanneer de piepjonge regisseurs een filmdistributeur vinden.



NieuwsFilm

meest populair