Timothée Chalamet viert het einde van opnames 'Dune: Part Two'

De acteur deelt een foto.

Het is nog even wachten op het vervolg op de succesfilm van 2021 Dune. De opnames van het tweede deel zitten er inmiddels op. Hoofdrolspeler Timothée Chalamet deelt het fijne nieuws op Instagram.

Dune: Part Two is - zoals het eerste deel - geregisseerd door Denis Villeneuve. Voor het tweede deel kunnen we een stuk meer actie en spektakel verwachten, dat vertelde de regisseur vorig jaar al.

Einde opnames
Op Instagram deelt Timothée Chalamet een foto van het einde van de opnames. Hij staat middenin een woestijnachtig gebied. Het filmen begon dit jaar in juli en heeft dus enkele maanden geduurd.



Topcast
Het tweede deel kan wederom spreken over een topcast. Onder andere Zendaya en Javier Bardem krijgen versterking van een aantal grote namen. Zo sluiten Florence Pugh, Christopher Walken en Austin Butler zich aan bij de productie van Dune: Part Two.

Verhaal
Het vervolg zal inzoomen op Paul Altreides (Chalamet) die zich voegt bij Chani (Zendaya) en de zogenoemde 'Fremen'. Deel twee is daarmee gebaseerd op het tweede gedeelte van het eerste boek in de reeks van Frank Herbert.

Dune: Part Two is vanaf november 2023 te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair