Aankondiging van 'Alita: Battle Angel 2' lijkt een kwestie van tijd

Aankondiging van 'Alita: Battle Angel 2' lijkt een kwestie van tijd

Het lijkt toch écht te gebeuren!

Er is al vaker gepraat over een vervolg op Alita: Battle Angel, maar dat was tot nu toe altijd met voorzichtige twijfel. Er zijn nieuwe ontwikkelingen en die zijn enorm hoopvol.

Eerder deze maand verklapte Jon Landau (producent van Alita: Battle Angel) tijdens de première van Avatar: The Way of Water al dat ze de film graag terug zouden brengen met een tweede deel.

Enthousiasme
De producer vertelt nu in een gesprek met ComicBook.com dat er al meerdere gesprekken zijn gevoerd. Zo heeft Landau om de tafel gezeten met Robert Rodriguez (de regisseur van het eerste deel). "We zijn erg enthousiast over dat vooruitzicht", vertelt Landau.

'Meer verhalen'
"We zijn erg trots op die film. We denken dat er meer verhalen te vertellen zijn met haar personage en daarom willen we zeker terugkeren", aldus de producent.

Aan de opbrengst van het eerste deel zal het niet liggen. Wereldwijd bracht Alita ruim 400 miljoen dollar op. Het lijkt dus echt een kwestie van tijd te zijn tot we een aankondiging van een vervolg kunnen verwachten. Nog even geduld dus!



NieuwsFilm

meest populair