Eerste clip uit Netflix' volgende grote film: 'BARDO'

Eerste clip uit Netflix' volgende grote film: 'BARDO'

Een bijzondere film van een bijzondere maker.

Netflix heeft een gloednieuwe clip gedeeld van zijn volgende grote film: BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths. Deze prent van de gevierde regisseur Alejandro G. Iñárritu (The Revenant, Birdman) belooft een ware topper te worden.

Waar gaat de film over? BARDO vertelt het verhaal van de gevierde journalist Silverio Gama (Daniel Giménez Cacho). Hij mag in Amerika een belangrijke prijs voor zijn werk in ontvangst nemen.

Eerst keert hij echter terug naar zijn geboorteland Mexico, waar hij wordt geconfronteerd met allerlei herinneringen, angsten en gebeurtenissen. Aan Gama om zich te verzoenen met het verleden, het heden en zijn identiteit.

Clip
BARDO is een semi-autobiografie over Iñárritu. De film zit vol met surrealistische beelden en zelfspot. De onderstaande clip van ruim vier minuten, waarin Gama een Latin club bezoekt, geeft de sfeer van de prent goed weer.



Fans van de regisseur mogen deze film dus niet missen. BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths is vanaf vrijdag op Netflix te streamen.

NieuwsFilm

meest populair