John Krasinski keert waarschijnlijk niet terug als Mr Fantastic in het MCU

John Krasinski keert waarschijnlijk niet terug als Mr Fantastic in het MCU

Zijn uiting in 'Doctor Strange 2' lijkt eenmalig

John Krasinksi verraste Marvel-fans dit jaar met zijn rol in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Hij speelde een versie van het Marvel-icoon Mr Fantastic, een personage die nog niet eerder voorkwam in het MCU. Krasinksi werd al jarenlang door fans 'gecast' in de rol als de Fantasic Four ooit naar het MCU zouden komen. Het lijkt er nu op dat dit Krasinski's eerste en enige uiting was als Mr Fantastic.

Keert waarschijnlijk niet terug
In een interview met The Wrap vertelde de acteur in detail over hoe hij de rol kreeg en dat hij er verder niks meer over heeft gehoord.

"Er zijn helemaal geen gesprekken over, het enige gesprek dat ik had, was eigenlijk in de voorlaatste week van Jack Ryan. Kevin Feige belde en zei: zou je ooit naar L.A. vliegen en een dag in onze zandbak spelen? Ik was vereerd om het te doen."

"Ik vloog rechtstreeks vanuit Boedapest toen we inpakten en ging regelrecht naar de 'Doctor Strange'-set. Ik ben een grote fan van al die personages en die wereld, dus om een dag in die zandbak te mogen spelen was een echte kick."

Ontevreden?
Krasinski liet zich ook uit over hoe zijn personage aan zijn einde komt in de film. Het was nou niet bepaald wat hij ervan had verwacht: "Het was helemaal te gek. Om met al die mensen in een kamer te zijn en deel uit te maken van dat verhaal is gek."

"Maar ja, spaghetti worden was niet mijn einddoel in het leven voor zover het gaat in het Marvel-universum, maar het was toch hartstikke leuk."

Bekijk hieronder nog een keer de scène uit Doctor Strange 2 waarin we Mr Fantastic en de illuminati ontmoeten.


NieuwsFilm

meest populair