Mooie nieuwe beelden voor sterk onthaalde 'The Fabelmans' van Steven Spielberg

Mooie nieuwe beelden voor sterk onthaalde 'The Fabelmans' van Steven Spielberg

Voor Spielberg draaide The Fabelmans niet om een metafoor, maar om een herinnering.

Onlangs heeft Universal Pictures voor The Fabelmans, het nieuwste project van regisseur Steven Spielberg, een nieuwe trailer vrijgegeven. De film draait al sinds afgelopen november in de Amerikaanse bioscopen en zal in de aanloop naar het nieuwe jaar wereldwijd te zien zijn.

Regisseur Steven Spielberg loopt al een goed aantal decennia mee in de filmwereld en heeft door de jaren een uitgebreid, gevarieerd en gerenommeerd portfolio weten op te bouwen. Met zijn nieuwste project The Fabelmans geeft de regisseur het publiek op semi-autobiografische wijze een kijkje in zijn passie voor het filmmaken.

In The Fabelmans volgen we namelijk Sammy Fabelman die opgroeit in het Arizona van na de Tweede Wereldoorlog. Hij ontwikkelt gedurende zijn reis richting de volwassenheid een passie voor cinema en streeft ernaar naar om filmmaker te worden. De familiedynamiek leidt echter uiteindelijk tot spanningen, welke doorsijpelen in de audiovisuele creaties van Sammy.

Nieuwe trailer
Voorafgaand aan de wereldwijde release wordt er door Universal Pictures een nieuwe trailer vrijgegeven voor de film, met aan het begin een kort maar krachtige intro van Spielberg zelf. In de intro vertelt de regisseur wat zijn nieuwe project anders maakt dan zijn voorgaande films.

"De meeste van mijn films zijn een weerspiegeling van dingen die me zijn overkomen," zo vertelt de regisseur. "Maar met betrekking tot The Fabelmans ging het niet om een metafoor, maar om een herinnering."



De film heeft rollen voor onder andere Michelle Williams, Paul Dano, Seth Rogen, Judd Hirsch, Gabriel LaBelle, Jeannie Berlin, Julia Butters, Robin Bartlett, Tina Schildkraut en Keeley Karsten. Ook zal John Williams zoals gebruikelijk de muziek voor de film verzorgen.

The Fabelmans draait vanaf 2 februari 2023 in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair