Deze acteur negeerde Will Smith volledig op de set van 'Emancipation'

Deze acteur negeerde Will Smith volledig op de set van 'Emancipation'

Ben Foster zei zes maanden lang geen enkel woord tegen de hoofdrolspeler.

Er is de laatste tijd veel te doen over de nieuwe film van Will Smith, genaamd Emancipation. De hoofdrolspeler is dan ook druk bezig met het project te promoten. Nu deelde hij weer eens een nieuw weetje over een van zijn collega's.

In de film speelt Smith de slaaf Peter, die het flink voor zijn kiezen krijgt. Een van de mensen die hem het leven zuur maakt is de slavenhandelaar Jim Fassel, gespeeld door Ben Foster. De acteur wilde voor die reden ook helemaal niks met Smith te maken hebben.

Interview
Tijdens een recent gesprek laat Smith weten dat Foster behoorlijk ver ging voor zijn rol. Zo zei de acteur maar liefst zes maanden geen woord tegen Smith: "De eerste keer dat ik Ben tegen het lijf liep dacht ik: "Hij zal me wel niet gezien hebben". Hij zei helemaal niks. Maar de dag daarna ook niet. En de zes maanden die volgden ook niet..."

Toch apprecieert Smith dit: "Gedurende een half jaar keek Ben niet naar me om. Ik had het echter al snel door. Dit was 'serieus'. Ik stijl dit op prijs. Ben wilde een zo goed mogelijke prestatie neerzetten en dankzij deze aftand presteerden we ook beiden overtuigender en beter. De allerlaatste dag stelde Ben zich pas voor".

Trailer
De film kwam enkele dagen geleden uit. Mocht je de trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair