Lily Collins ziet er wild uit op mooie fotoshoot van 'Who What Wear'

Lily Collins ziet er wild uit op mooie fotoshoot van 'Who What Wear'

De 'Emily in Paris'-actrice maakt indruk met deze stoere reeks.

Lily Collins (Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile) heeft op Instagram een wilde nieuwe fotoreeks gedeeld van een fotoshoot die zij recent heeft gehad voor de fashionsite Who What Wear. Deze foto's vallen goed in de smaak bij haar volgers.

Op de foto's ziet de 33-jarige Collins er ontzettend stoer uit. Ze straalt helemaal en draagt bijzondere kledingstukken. "Ben helemaal geobsedeerd door deze blonde lokken en outfits", schrijft ze bij de reeks.



Instagram
Collins heeft ruim 27 miljoen volgers op Instagram. Op het moment van schrijven heeft haar post al ruim 160.000 hartjes (vind-ik-leuks) gekregen. De fotoshoot valt dan ook goed in de smaak bij haar volgers.

Dat is ook te zien aan de lieve reacties die de actrice krijgt. "Wooow", schrijft een fan, die duidelijk onder de indruk is, bijvoorbeeld. Ook anderen merken op hoe goed Collins er wel niet uitziet.

Publiciteit
Collins is op dit moment vol in de publiciteit. Dit vanwege het feit dat ze vanaf volgende week woensdag te zien is in het derde seizoen van haar populaire Netflix-serie Emily in Paris.

Daarin speelt ze een Amerikaanse marketingdirecteur die naar Parijs verhuist voor haar droombaan.



NieuwsFilm

meest populair