Ontspoorde acteur Russell Brand vindt eindelijk zijn weg

Ontspoorde acteur Russell Brand vindt eindelijk zijn weg

Het is iets dat je niet in je eentje kunt doen

Russell Brand viert een heel belangrijke mijlpaal. Hij is alweer 20 jaar nuchter. En daar mag de acteur zeker even bij stil staan - zonder alcohol of drugs.

Het ziet er naar uit dat de ontspoorde acteur eindelijk zijn rust heeft gevonden. Op zijn Instagram zegt de stemacteur uit de Minions-films: "Ik ben vandaag op 13 december 20 jaar nuchter. Bedankt aan alle mensen die mij geholpen hebben sober te blijven. Het is iets dat je niet in je eentje kunt doen."

Rehabilitatie
De acteur uit Death on the Nile heeft zijn problemen met allerlei substanties en alchohol in 2002 opgepakt met een rehabilitatie van 3 maanden bij een instituut. Dat was nadat hij ontelbare keren in aanraking was geweest met de politie. Intussen is hij blij dat hij een echtgenoot kan zijn en een vader - en van zichzelf heeft leren houden.

"Ook al wordt het vaak gezien als een persoonlijke overwinning en als iets dat je zelf hebt gedaan: het is in wezen een sociaal en spiritueel gebeuren. Voor iemand als ik, zijn er anderen nodig die begrijpen wat alcohol en drugs met mij kunnen doen."

"Het draait om wakker zijn in deze wereld en je los kunnen maken van cocaïne en heroïne en alcohol. Dat het gaat om sterk staan. En dat je je niet afhankelijk voelt van de goedkeuring van de buitenwereld."

Het artikel in de Daily Mail staat hier. Het filmpje van de acteur met zijn tips staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair