Verwilderde Michael Bay pakt het kerstcadeau van Tom Cruise uit

Verwilderde Michael Bay pakt het kerstcadeau van Tom Cruise uit

De taart lijkt ontploft

Elk jaar krijgt Michael Bay een mooi kerstcadeau toegestuurd van Tom Cruise. De regisseur van de Transformers-films dacht, dat het leuk zou zijn om het openen van het pakketje te filmen. Maar dat pakt anders uit.

Michael Bay filmt het openen van het pakket net zo chaotisch en wild als zijn actiefilms. Hij staat bij zijn eettafel en vertelt bij de levering van Fedex: "Ik weet wat hier in zit. Ik krijg het al 20 jaar. Dank je wel, Tom. Volgens mij is het steeds een worteltaart. De cake is altijd heerlijk."



De beste wensen
Michael Bay en Tom Cruise hebben nooit samengewerkt. Maar van Tom Cruise is bekend, dat hij een flink aantal mensen op deze manier de beste wensen toe wenst. Op zijn lijst staat onder meer zijn stuntteam.

Juist omdat Tom geen suiker mag met zijn filmopnamen, is hij geobsedeerd door suiker. En omdat mensen blij reageren op het exclusieve cadeau van zijn speciale bakker, spreekt hij iedereen rond kerst nog, vertelde hij jaren geleden in een interview..

Nachtmerrie voor liefhebbers
Niet duidelijk is, hoe anderen de kerstwens thuis gestuurd krijgen, maar bij Michael Bay is de bakkerij of de bezorgdienst wat slordig geweest. De taartdoos lijkt doorweekt, nadat hij het uit de beschermende doos haalt. Michael moppert dan ook wat over glitters en de bezorger en pakt verwilderd het kerstcadeau van Tom Cruise verder uit.

Waarschijnlijk heeft Michael Bay de boel overdreven door een deel van de taart weg te halen, want zijn 'unboxing moment' is een nachtmerrie voor elke liefhebber van gebak. Hieronder lijkt op het filmpje een flink deel verdwenen of ontploft.

Komt door Bumblebee
Bij de reacties grappen mensen, dat het lijkt op de ravage die hij in zijn eigen films toont. Een ander oppert, dat het pakketje waarschijnlijk door Bumblebee is afgeleverd, terwijl hij onderweg 5 keer moest transformeren. Het artikel in Comic Book staat hier.



NieuwsFilm

meest populair