James Gunn bijt van zich af na zijn controversiële besluit over vertrek Henry Cavill

James Gunn bijt van zich af na zijn controversiële besluit over vertrek Henry Cavill

Een fan zegt dat de nieuwe DC baas harteloos is, maar daar is hij het niet mee eens.

Fans waren dolblij toen Henry Cavill enkele weken geleden aankondigde terug te keren voor meer Superman-avonturen. De nieuwe DC-baas, James Gunn, stak hier echter een stokje voor. Dit wordt hem lang niet door iedereen in dank afgenomen.

Cavill is misschien wel dé grote 'fanfavorite', maar daarom komt de klap ook zo hard aan. Maar weinig mensen hadden dit zien aankomen, waardoor de verbaazing ook des te groter is. Gunn en Cavill hebben zich hier al beiden over uitgelaten, maar toch is er nog steeds kritiek op Gunn. Hij heeft hier nu genoeg van.

'Akkefietje'
Een persoon postte het volgende bericht op sociale media: "Er is een groot 'koud' verschil met Henry Cavill laten gaan en er de hele tijd berichtjes over tweeten. Maar dat is nu eenmaal wat een CEO doet. Ik zou het niet kunnen, maar ik heb dan ook een hart".

Dit schoot Gunn duidelijk in het verkeerde keelgat. Hij beet dan ook van zich af: "Ik ben alles behalve 'koud'. Ik heb gisteren Henry getroffen. Toen hebben we een lang, open en respectvol gesprek gehad. We hebben er al eerder over gesproken en ook toen verliep het uitstekend. Ik heb alles al gezegd wat ik erover had te zeggen, ik weet niet wat ik nog meer kan doen". Bekijk de originele berichten hieronder.



Druk
De druk op de schouders van Gunn is dan ook groot. De nieuwe DC-baas liet al eerder weten dat er veel zou gaan veranderen bij de superheldenstudio, maar de laatste tijd krijgt hij het zwaar voor de kiezen.

Cavill keert dus niet terug, Patty Jenkins is opgestapt en andere namen zullen ongetwijfeld nog volgen. Het is dus wel te begrijpen dat Gunn even door de zure appel moet heen bijten, maar hoogstwaarschijnlijk zullen ook nieuwe grote namen binnenkort worden aangekondigd. Daar kunnen we in ieder geval wel naar gaan uitkijken.

NieuwsFilm

meest populair