Johnny Depp lijkt terug te keren als Jack Sparrow in nieuwe 'Pirates of the Caribbean'-film

Johnny Depp lijkt terug te keren als Jack Sparrow in nieuwe 'Pirates of the Caribbean'-film

De producent houdt hoop.

Er is de laatste tijd veel te doen over de nieuwe Pirates of the Caribbean-films. Recentelijk werd duidelijk dat Margot Robbie's Pirates-film niet gemaakt zal worden. Hierdoor hopen fans dat de deur voor Johnny Depp nu weer open is. Jerry Bruckheimer laat zich hier nu over uit.

Bruckheimer werkt al jarenlang mee aan de Pirates of the Caribbean-franchise en is een van de grote namen geworden. Nu dat Depp zijn rechtszaak heeft gewonnen van zijn ex, Aquaman-actrice Amber Heard, keert hij misschien wel terug als de geliefde en iconische Jack Sparrow. Bruckheimer werkt hier in ieder geval wel aan.

Reactie
Tijdens een recent interview werd Bruckheimer erover gevraagd. Zijn reactie was als volgt: "We werken er nog steeds aan. Ik kan nog geen duidelijk antwoord geven, maar we maken hele kleine babystapjes richting een scenario".



Dit zal natuurlijk als muziek in de oren klinken van de fans, maar of Depp er zelf zin in heeft, dat is nog maar de vraag. Disney liet de acteur namelijk meteen vallen toen hij werd aangeklaagd door Heard, maar dit is Depp in het verkeerde keelgat geschoten. Hij liet toen nog weten dat hij niet terug zou keren, zelfs als zou 'het Huis van de Muis' met 300 miljoen dollar komen.

Oplossing?
Aangezien Depp dit in de rechtszaal heeft gezegd, kan hij dus niet terugkeren, tenzij Disney met een contract komt met meer dan 300 miljoen dollar. Mochten ze toch door willen gaan met de acteur, die nog steeds zeer geliefd is (zie zijn gigantische succesvolle Dior verhaal), zouden ze hem ook dit monstercontract kunnen aanbieden. Wie weet komt het er dus nog wel van.

NieuwsFilm

meest populair