'Elvis'-acteur Austin Butler als eerste door Marvel aangetrokken voor 'Fantastic Four'?

'Elvis'-acteur Austin Butler als eerste door Marvel aangetrokken voor 'Fantastic Four'?

Dat zou een behoorlijke aanwinst zijn voor Marvel Studios!

Na zeer positieve recensies te hebben ontvangen voor zijn hoofdrol in Elvis (en een Oscarnominatie op komst), lijkt het erop dat Austin Butler zijn zinnen heeft gezet op zijn volgende grote filmproject: de aankomende Fantastic Four-film van Marvel Studios.

Volgens Jeff Sneider van de podcast The Hot Mic hebben de managers van Butler hem naar verluidt naar voren geschoven voor de rol van Johnny Storm, ook wel Human Torch genoemd, in het langverwachte Marvel Studios-project.

De nieuwe Fantastic Four wordt geregisseerd door Matt Shakman (WandaVision) op basis van een scenario geschreven door Jeff Kaplan en Ian Springer (Disaster Wedding). De film werd voor het eerst officieel door Kevin Feige benoemd tijdens de San Diego Comic-Con van 2019. Spider-Man: No Way Home-regisseur Jon Watts zou oorspronkelijk het project regisseren, maar besloot te stoppen om een ​​rustpauze te nemen van het superheldengenre.

[h2]Flame On![/h2]
De officiële casting voor de film is nog niet aangekondigd, maar John Krasinski, die we kennen van The Office, maakte onlangs zijn debuut als een variant van Reed Richards/Mr. Fantastic in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Het is nog onduidelijk of Krasinski ook de rol in de aankomende film zal spelen.

De stripreeks Fantastic Four werd verzonnen door Stan Lee en Jack Kirby en debuteerde in 1961. Het was de eerste superheldenteamtitel geproduceerd door Marvel Comics.

[i]Fantastic Four[/i[ zal zijn debuut maken tijdens fase 6 van de MCU, op 14 februari 2025.



NieuwsFilm

meest populair